Taxi Delft Schiphol

Taxi van Delft naar Schiphol

Gaat u binnenkort op reis en wilt u uw vakantie of zakelijke trip zonder stress beginnen? Maak dan gebruik van de airportservice van CityWay. Onze taxi brengt u van Delft naar Schiphol en haalt u ook weer op.

Een goed begin van uw reis

U kunt zeven dagen per week een beroep doen op de taxi van Delft naar Schiphol. Een goede reis begint immers al bij uw eigen voordeur. Daarom helpen wij u graag om comfortabel en zonder zorgen naar de luchthaven te reizen. Onze voertuigen zijn netjes onderhouden en van alle gemakken voorzien. Ook heeft u altijd een professionele chauffeur die u vriendelijk te woord staat en rekening houdt met uw wensen.

Taxi Delft Schiphol
Taxi Delft Schiphol

U betaalt een vaste prijs

Klanten uit de regio weten ons al jarenlang te vinden voor een taxi van Delft naar Schiphol, of voor regiovervoer. U betaalt bij ons dan ook altijd een vaste, lage prijs en komt dus nooit voor verrassingen te staan. Afspraak is bij ons dan ook echt afspraak. Eventuele onverwachte omstandigheden, zoals files en drukte, nemen wij voor onze rekening.

U kunt voor zowel particulier als zakelijk vervoer bij ons terecht. Maakt u vaker gebruik van onze diensten, bijvoorbeeld omdat u wekelijks dezelfde route moet afleggen, dan kunt u profiteren van flinke kortingen. Laat ons dus gerust weten wat uw wensen zijn, dan voorzien wij u van een scherpe offerte op maat.

Heeft u vragen of een taxi in Delft nodig? Bel ons dan even op 015-2577099. U kunt dan vrijblijvend informatie opvragen bij één van onze medewerkers en indien gewenst direct een reservering plaatsen.