Taxi Delft

Taxi in Delft nodig? Profiteer van voordelige tarieven

Bent u op zoek naar een taxi in Delft? Dan bent u bij CityWay aan het juiste adres. Onze professionele chauffeurs brengen u snel en comfortabel van A naar B.

Voor al uw vervoersdiensten

CityWay kan aan al uw vervoersbehoeften voldoen. U vindt bij ons namelijk allerlei soorten vervoer onder één dak. Zo bieden wij zowel particulier als zakelijk vervoer aan. Hier geldt dat u kunt profiteren van leuke kortingen wanneer u regelmatig gebruik maakt van onze dienstverlening. Ook onze Schiphol service is een aanrader wanneer u zonder stress aan uw vakantie of zakelijke reis wilt beginnen. Wij brengen u met de taxi van Delft naar Schiphol en halen u indien gewenst ook weer op. U kunt zeven dagen per week een beroep op ons doen. Wij staan voor u klaar en doen ons best om uw wensen op het gebied van personen- en contractvervoer te realiseren.

Taxi Delft
Taxi Delft

Klantvriendelijk en scherp geprijsd

Onze taxiservice in Delft staat onder onze vaste klanten bekend als klantvriendelijk. Service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Ook vinden wij het belangrijk om u op een comfortabele manier te vervoeren. Daarom zijn al onze taxi’s fris en goed onderhouden, en natuurlijk van alle gemakken voorzien. Ook staan wij bekend als één van de goedkoopste taxibedrijven in de omgeving. Onze tarieven zijn erg laag, met name omdat wij geen kosten in rekening brengen bij files of rode stoplichten.

Wij zijn werkzaam in en rondom Delft. Dit betekent dat u ook een taxi naar Den Hoorn, Rijswijk, Wateringen enzovoort kunt boeken. Laat ons weten waar en wanneer u een taxi nodig heeft, wij helpen u dan snel verder. Ons telefoonnummer is 015-2577099.