Taxi Den Hoorn

Taxi Den Hoorn

Bij CityWay boekt u snel en eenvoudig een taxi in Den Hoorn. Daarnaast profiteert u van voordelige tarieven: wij brengen namelijk geen kosten in rekening bij files of rode stoplichten.

Uitstekende reputatie

Dankzij jarenlang goed functioneren hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio. Niet alleen wordt u altijd professioneel te woord gestaan door onze chauffeurs, zij zullen ook altijd met u meedenken zodat uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Door onze hoge kwaliteit weten wij ons te onderscheiden. Ons gevarieerde aanbod van taxidiensten speelt natuurlijk ook een rol. Wij bedienen namelijk zowel particuliere als zakelijke klanten, maar ook voor een prettige Schiphol service kunt u bij ons terecht. Zo kunt u uw reis zonder zorgen of stress beginnen. U wordt namelijk altijd tijdig bij de juiste vertrekhal afgezet.

Taxi Den Hoorn
Taxi Den Hoorn

Vaste, lage prijzen

Bij CityWay kunt u altijd rekenen op vaste, lage prijzen. Geen vanaf prijzen, maar gewoon eerlijke prijzen voor iedere klant. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en komen er nooit onverwacht extra kosten bij. Files en druktes nemen wij voor onze rekening.

Wij zijn werkzaam in de gehele regio en kunnen u dus ophalen in Den Hoorn, maar misschien wilt u juist wel dat de taxichauffeur u in Den Hoorn afzet. Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. U wordt op het gewenste adres en tijdstip opgehaald door één van onze ervaren taxichauffeurs en ook weer voor de deur afgezet.

Reserveren

Wilt u een taxi van Den Hoorn naar Delft, Pijnacker, Nootdorp, Schiphol of andersom? Bel ons dan om een reservering te plaatsen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 015-2577099. Indien u meer informatie wenst kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.